M DELLA BROR..

Heeei... Har spelat pingis och suttit vid datan hela kvällen, what a life.. Najnaj.. Händer i Sverige då!? Fan man får ju inte veta nåt av er när man är här i Amerika. :( Taskigt. För en gångs skull är inte jag trött när klockan är efter åtta! Haha.. Imorn ska vi typ till Key West och checka stränderna, man bah jaaa..? Det kommer säkert suga, för vädret är ju inte sååå kul hela tiden. Så först sitta i bil i typ två timmar (fyfan) sen ligga och frysa på en playa? Nej förihelvete, iiinte min grej. Absolut inte.

Ajaa... Har inget val märkte jag nyss när jag sa emot. Typ sju arga ansikten bah kolla på mig som att jag va dum i huvet. SORRY!


MA'AM

Chacha, hemma nu.

Eller har vart det ett tag, har bara inte orkat blogga :P Asså shiiit.. ;) Hehe. Vi drog ut och åkte lite bil hit och lite bil dit, sen hamna vi på en reastaurang. Mys. :) Nu sitter vi bara och degar i soffan, man kan ju lixom inte göra så mycket när vädret inte är på vår sida -.- Knas.

Det enda vi kollar på är basket, basket och, basket! Haha, eller jag kollar inte, jag sitter ju här (aaa) Erik du är fjortis. Aja, här har ni en liten outfit.


DRAR UT

hEJ BLOGGEN. Och godmorgon,? Eller? Aja jag har iaf precis duschat, så nu ska vi ut och åka. Vet itne vart, vi åker väl dit vinden tar oss... ;) Dagens outfit, det kan ni få senare ! :D Hihih, aja tjo

DOM ÄR BRÄNDA?

Jag är oxå lite bränd. Inte så, inte på det sättet. Aja, skitsamma, ta det som ni vill!

Skulle bara säga.. Att jag äter svarta nachos nu

ASSÅ JAG VET INTEEE..

- Men hur många är det som har delfiner på baksidan? - Mjo ;)

SOLA INTE MED SHORTS, DU FÅR EN FUL RAND

Yepp.. En halvtimme i solen och en förjävla ful rand. Inte ok! Så jag tog av mig dom och schtekte lite med F&C :) Läste o så, naajs! Men sen efter ett tag blir det ju för varmt, så då skulle jag bada.. Poolen = kall, ligger i skugga. Havet = korall på stegen, uuuurk! Så nej, jag gick in! Och nu kom pappa och Matte hem med mat ♥ MMMMM. Chicken nuggets!!! AAAAAAAAHHHH jag är så jävla hungrig.

hehe

SOL, JAJAJA!

Hejsan bloggen, nu ska jag ut och sola. Najs va? Ah som fan! Ni får lite bilder sen.. Haha vi sitter vid porten lixom, eller garaget, för det är så blåsigt vid poolen :( Jävla havsvindar!!

å va söt

TRÖÖÖÖÖÖÖÖTT

Tjaaaaaaaa. Vg?

Själv vakna jag för typ en halvtimme sen, najs. Så jag gick ut i köket/vardagsrummet och väntade mig att det skulle sitta en hel församling och kolla på mig och typ va arga för att jag kom upp så sent. (gick och la mig tidigast lol) Men nej nej, där sitter bara mamma :o Pappa låg och läste och Rasmus låg ju i sängen breve mig... Carro och Fanny låg i deras pärons säng och chilla. Och själva päronen va ute och "reka" sa mamma!

Så jag börja käka frukost, sen kom Carro. Plocka vi fram våra två jordgubbspaket. Kan säga att det finns två jordgubbar kvar. DET VA CARRO! Hehe... Nej men tja? Idag... Vet jag inte vad vi ska göra. Det blåser som in i helvete så man är ju inte så taggad på att ligga och jobba på brännan? -.^ Blää! och shoppa, nej det ska vi typ göra nån annan dag. Det blir för mkt annars säger Mattias.. Aha? :)

Bloggar kanske sen, hejdåå..

lol.. vi har 4 par till, men dom kunde inte närvara :(
Ps. hehehe vi ska ta en snyggare bild, med systemkamera, liiite bättre en webb va? ;)

15 CONVERSE :O

Hemma!

Har doooock (haha?) nästan inte köpt nånting! Sjukt! :o Nej men, asså. Jaa vet inte varför. Eller jag har köpt två par converse, ska köpa ett par vita, fanns inte i min storlek, en tröja från abercrombie&fitch, ROSA!, ett jättesött linne från A&F lite mer trosor från Victoria's Secret. Sen en present till Saga.. Vill nog köpa nåt mer.. Men vi får se. Tror fan jag vet vad jag ska kirra till Ida! :D Ih det skulle jag bli asglad för. Men ah, alla är ju inte som mig.. Marcus, vet jag inte? Hehehehe..


Men nu ska Rasmus typ ha datan , tjooooooo


där e han.

CHACHA BLOGGEN

Nu är jag vaken!

Klockan är typ kvart i 9. Det är sjukt att vi är uppe så tidigt? Men klockan är snart tre för mig x) Så! Hehe.. Har ätit frukost nyss. När jag äntligen fick smaka min älskade youghurt, så vare inte som jag hade tänkt mig!! Uäk. Först när jag öppnar den ser det ut som typ Creme Fraiche (?) Sen bah aha, så blandar jag runt, sen helt plötsligt kommer de massa röd kleet! Så då har det legat jordgubbssylt på botten typ, fresh.. Nej usch smaka skit!

Btw, man sover fett bra i USA. Även fast man kan slänga deras täcken åt helvete... Men sängarna är sköna :o Idag ska vi till en mall eller outlet. Så idag ska vi shoppa hela dan. Mattias ska inte med sa han, haha! Aja ska spela lite pingpong med Carro nu..? :D tjo


Erik skicka lite bilder från hans mobil igår.. Ja

DEN SOM SÄGER NÅT SOM INTE ÄR STORT I USA ÄR BÄST

AAAAAAAAH älskar matbutikerna!! Herregud va stort de va, allt va stort!! :o ShiiiT! Och billigt! Gillaaaa! Herregut. Aja, jag fick tillslut min oranga fanta ♥♥ Och doritos hihi. Så nu sitter alla och käkar dom. Förutom jag x) För jag siter för långt bort haha! Lol osocial -.- Men aa skulle bara säga att jag va hemma..

Imorn blir de nog shopping (hoppashoppas:D) För det ska va fult väder, så då passar man på ? Så man inte missar tillfälle att schteeka! :D Hihi. aja, tjo


kolla liksom?!

MAJÄMI

Whie. Nu är vi framme i hus1! Det är rääätt stort. Och poolen.. Va lite liten.. :( Men det är najs ändå, fyra sovrum och typ 4 toaletter? Tre kanske? Aja! Vi ska åka och handla mat nu, klockan är lixom bara kvart i fyra. Så vi har lång tid på oss.. Hehehe. Idag på flyget vare så jävla äckligt. Det va luftgropar typ hela resan, man bah ja kul!! Tänk er att åka på en stig med massa rötter o skit, så vare, i tre timmar.

Så vi trodde typ att vi skulle dö, jag och Carro.. Men sen somna vi hihi (a) Aja, ska forts snacka med folket på facebook nu.. Tjo!!


Man hoppas ju att man ska få lite, öhm, TAN?! herregud look like a lik

FUUUUCK

Allt går verkligen fel för oss! Haha! Ah, sjääälvklart så är inga butiker öppna eftersom det är som deras julafton idag, det suger?! Så vi har bara vart ute och gått och frusit i typ två timmar.. Men nu sitter jag på högsta våningen, igen och är inne på datan! :D Niice! Klockan är 12, så vi sk äta lunch om typ två timmar..

Kommer inte blogga imorn, eller jo när jag kommer fram till Miami. Vi flyger typ 6 på morgonen eller nåt, och det tar 3 timmar... Sen när vi kommer fram till vårt hus lär ju vi va slut.. Trorja? :) Vi ska iaf shoppa som fan där!!! Eftersom jag knappt har shoppat nåt här -.- Bläää. Aja, har inget att skriva? Ellerjo! Idag när vi va ute och gick runt där, då kom det värsta äckelgubben, seriöst, har aldrig mött en vidrigare "varelse!!" fyyyfan, han hade värsta snorslangen som hängde ner ut ur näsan på honom.. Och skrek och höll på. fyfan jag mår illa när jag tänker på det :s UUSCH! Va nästan nära på att ge honom ett av mina snytpapper xd Rasmus fota honom, så ni kan väl kanske få se en bild.. Om jag vågar lägga ut ;s

Hahahahahah så jääävla skön..

BTW

VI HAR STARBUCKS PÅ HOTELLET!!!

MERRY FUCKING XMAZ

AAAAAAAAAAH

Förlåt att jag inte har bloggat, men har inte orkat. Vi har inget internet på rummet, vi måste upp på högsta våningen, i en typ lounge. Asnajs, man får gratis dricka o allt här :D Vi bor på hilton, våning 40 (y) Och högsta är 44.. Man bah hej jag är inte höjdrädd? x) Aja, idag är det julafton, märks knappt! Fick att åka helikopter i julklapp.. Sen har vi gått runt och chillat ihihhi. Nej men har köpt lite underkläder på Victoria's Secret och en väska, asnajs!! :D

Om typ en timma ska vi på Beni Hana (?) x) Det ska tydligen vara nice, so i guess it is.. Men jag är ju lixom en aning förkyld. Så livet suger lite halvt :( Men ska snacka lite mer med bästis och Erik nu... Kaaanske bloggar ikväll, vi har ju jetlag så vi somna lixom 9 igår? x) Fast räkna sex timmar framåt... Typ halv tre? ;o Så vi har vart vakna rätt länge typ...




Ps. Man blir verkligen antastad på VS!! Herregud, mäte brösten, magen, vill se hur BHn sitter?! :o Hjälp

HEHEHEHE

Tjaaaa! Drog ut och träffa lite folk nu såhär på kvällskvist1! Nice.. SItter och fönar håret just nu, samtidigt som jag snackar med Erik. Han undrar varför jag inte går och lägger mig? Mitt svar är, jag har mkt att packa kvawr (y)
Inte bra.. Ska upp om 5 timmar tjoho!!

JAg kommer nog inte blogga nånting imorn, efettersom jag kommer sitta på ett plan i nio timmar, kul? Nja. Men Carro får väl va rolig med mig! hihi... Ni kan ju kolla bak i arkivet om ni vill? :) Hehehee... Kaaanske bloggar när jag kommer till NY. Men det är tveksamt asss.. :P Aja ska fortsätta föna mitt hår. kommer ta år.. Hare så kul i sverige.. Alla förutom Albert förstås!

aaaw

HEHE

Då var man typ bodylotion och tvål och nåt mer + **** mkt rikare då! :D Känns bra! (: Tack världens bästa farmor och farfar :') Mihihih.. NU ska jag packa. tjo

woooork it

TYP KLAR

AAahhhh jag är typ klar snart! :D Ih känns bra? Då kanske jag inte behöver sitta inne hela kvällen trots allt?! :o Malin o några ville leka. Jag bangar inte? Fast det ville ju iofs en annan oxå. Men han e knas. ;o x) Nu e f&f här. Dags för julklappar. Tjo.. Btw, ja får pengar ?

AHKEJ

JULLOOOOV WOHOO

Asså jag är inte sådär jätteglad? Vill inte lämna alla kompisar :( Bläsh! Aja, det ska ju bli nice i USA. Åker till arlanda imorn typ vid 7 eller nåt, och jag har inte ens börjat packa? Haha braaa :D Nej men det är inte så mycket så det är chill! Fast Fanny är sjuk :o Knas. Ajjaaaa. Får sitta långt ifrån henne på plan1! :)

Idag efter skolan tog jag bussen hem, träffa mina kompisar <3<3<3 Så vi gick hem till Agnes och dega där i flera timmar, asnajs! Sen åkte jag och mamma till centrum, skulle byta ut boken jag fick av m&m till en annan. Blev två pocketböcker! ;) Najs... Nja, för morfar typ slog Marcus :( DUm!! Men sen försvann dom så då va jag med Marcus och Pelle ett bra jävla tag! Vi kolla typ underkläder till mig som jag ska få i julklapp av marcus :D och "hängde." coolt va? Vad fan ska han få då? :O No idea! Men ska plocka fram klEdEr nu.. Puss


Schteek

TAGGA

Tjo tjo, har lite bråttom nu. Ska åka och hämta Erik och Nicke om typ en kvart.. Eller nej jag har inte så bråttom btw.. :) Hihih, men aa vi ska somsagt åka pulka i hackstabacken, fyfan va tråkigt! Men det kanske kan bli kul? Det är fight på g. Jag - Moa. Jag - Erik. ;)Hihihih.. Aja ska fortsätta klä på mig. Gosh va snygg man är under skidkläder assss.. Eller? Nej det är man ju inte, men som att dom ska av? Haha

Right fuckin now :)

BRA MOA.

Atjo, nu har jag degat och degat och degat! :) Heh, gjort ett nytt album på facbook. Borde typ heta Egoboost eller nåt.. Haha. Aja, ska åka till Moa och hämta mina skor när pappa kommer hem. Najs? Jarå..

Haha imorn i skolan ska vi åka pulka i hacksta backen, om jag inte sa det? Dom sa att man kunde ha med sig korv och grilla. Bah ja..? Nej.. Hahaha Moa ska grilla billys pizza hahahah :') Typ skön! :D Men nu ska jag snacka lite mer med Moa, tjo


fuckfac1

MEN JA

ÅH fan va segt facebook är!! :@ Håller på och lägger upp bilderna, men jaaaaaa va iiiinte segt det går! -.-

ICE AGE

Yääah, hemma från skolan nu. Najs

Händerå? Häh så jävla fult att skriva sådär.. Aja själv sitter jag och lyssnar på musik och snackar med Erik på msn. Sweeeeeeeeet ass... Idag i skolan vare fett chill. Först städa vi. Städa = alla springer runt med dom där flaskorna och sprutar äckelmedel på varann. Not so fresh :( Fick skrubba väggarna med teröd oxå! :D Hihi, eller T-röd? ;o Haha javene. Det är inte ens rött? Det är rosa. Sen kollade vi på film, det blev Ice Age! Woho, Sid!

Snart ska jag gå ner till mamma, hon ville snacka om packningen? Jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig!! Lol vissa vet inte ens vad jag snackar om ;) Aja ni får veta sen typ. Bloggar senare... Heido

Funtar på om jag ska lägga upp bilder från i helgen..? Ett nytt album? Eller? :)

TACK IDA DU ÄR OXÅ COOL

Och snygg för den delen..

Jag och Saga har hängt inne på mitt rum nu ett bra jävla tag. Och det är sjuukt najs! För vi är så jävla snygga? :o ni ska se bilderna på Saga.. Ahhh så snygg hon är!! Haffhaffhaff.. Nej men då blir det incest, because she is my sistah ♥ Hihi.. :) Nej men vi har fotat massa. Lite crazy vart det ett tag, men dom vart ju typ bäst.. Förutom att skärpan är fucked up? Vi har värsta konstiga objektivet ;o

Mamma kom in för ett tag sen och sa att jag typ måste städa eller vafan de va om Saga skulle sova här.. Mjo, hon hade då läst min blogg. Trodde inte att hon skulle få? Men hon hade typ redan bestämt att hon skulle sova här! x) Tackar inte nej? Men saga vet inte om hon får... :p Skulle typ städa? Aja, hon ska iaf äta middag här. T H A I M A T ♥ Jag dör för thaimat... Nu skrev Herrrrris på facebook.. Hej

Asso kolla!


Jag bah, I wish jag va sådär snygg..? ;ooooo

BRATZ

Godmorgon alla fans!

Hur äre med er? Här ere bra tack, vi sitter och kollar på BRATZ nu haha.. Lol! Har saknat Sasha, Cloe, Jade och Jasmine (?) Typ nåt sånt.. Är inte så insatt (: Idag ska vi typ dega... Som vanligt på söndagar! Men vi har inget gott hemma. :( Knaas! Sen ska vi fråga om Saga får sova här, vilket jag inte tror att hon kommer få eftersom vi försov oss sist.. Men jag va ju ändå sjuk :o MEN nu är mamma o pappa hemma, om vi sover hos mig. Så det finns ju ingen chans att vi kommer göra det?

AAah jag känner att jag inte har nåt att skriva om?! Vad ska jag skriva om..? -.- Ni kommenterar ju som en hög med bajs. Exakt - inget. Knas? Mjaa.. AJA ska kolla lite TV nu hehehehe.. Ni kanske kan få ett inlägg med lite bilder eller så? Har ju inget att säga :P Mihi

Kyss1

POLISEN ÄR HÄR, ALLA SKA UT

Lol att mitt tangentbord fuckar! G[r inte att skriva dom tre sista sakerna i alfabetet..Inte heller kolon x( Fan va det fuckar x) Loool.. aja har vart ute ikvel, det vart lite fail >O aja, puss1.. Juste, Saga sover h'r!

tack och hej! hihi fr[n ikv'll... excuse my butt. its kinda... big  sry

OHMY

Shit assssss. Jag sitter typ hemma ikväll?

TJO

Hej!

Ett tag efter mitt inlägg satte jag på mig pappas stövlar och rulla över till Agnes och Hanna! :D Vi chillade feett... Haha? Nej men vi snacka lite o så, sen drog Hannibanni.. (honeyboney^)  lol. Så jag och Agnus tog varsin dator och typ lana i nån timme.. Sen kom vi på att vi ville baka, men skulle duscha först, så jag gled hem igen. Och nu väntar jag på att hon ska äta klart typ? Fast jag sitter iofs bara i underkläder x)

Iiiih nu sa Tim att han tänkte komma till berga! Omg :D*happyface1* Men jag har ingen jävla aning om vad jag ska göra ikväll..? Snacka om att ta allt som det kommer.. -.- Men jag ska iaf va med Agnes..? Typ.

jag bah, say whaaat? ^o)

THE DAY AFTER IGÅR

Hah tjo! Händer? Najs man..

Nej men tja, vakna för typ två timmar sen, har bara degat sen dess.. Snackat telefon med Pelle och Tim ♥
JAG VIIILL INTE !!!!! :'( fyfan Tim, fyfan! :( Du skaaaa tillbaks. I'll force you! Aja, idag vet jag inte vad jag ska göra. Min sista helg att vara ute med kompisar 2010... Haha det där lät brutalt! Nej men det är faktist så, för sen kommer inte jag vara hemma ;) Sorgligt... Buhhuuh, så ikväll ska jag fan inte sitta hemma och dega, nono :o :D Haha har lite planer med en person. Men jag är inte sååå säker på att dom är seriösa hahaha..  ;) Aja, vi får väl se.

Dont forget, use condom

dom kallar mig skev ;o

OKEJ

Hanna är snäll. agnes är snällare. malin är snällast. LOL DET ÄR INTE I ORDNING!!

YÄY

Fredag woho! :D

Vad gör ni ens? Själv sitter jag i mitt vardagrum och kollar på Gossip Girl med Malin, Agnes och Hanna. Najs! Vi planerar något roligt imorn... Vet ej vad dock............. Häh! ;d Har precis tryckt i oss godis och kolan som jag gjorde igår haha, they liked it! ;) Gr. Nej men, ah. Malin står framför mig och stoppar ner papper i mina mördarklackar på typ 13 cm, hah dom är för stora för henne :') :D Gullegull... Men snart måste jag hoppa in i duschen för om några timmar ska jag hem till Simon på middag. Tr3vligt.

HaHAHahahah idag kolla vi på en teater i skolan. Seriöst, fufan va dom gjorde bort sig !!! XD Jag garva som fan, inte för att jag tyckte att pjäsen va rolig, utan för att dom skämde ut sig själva som faaaaaaan! x) Ahahaha, alla hörde tydligen! ;o :S Aja ska sluta blogga nu.. Ska göra ett inlägg om dom tre sen, skulle säga nåt snällt? :D

dom här

WHAT YOU DO, THATS KINDA SEXY

Heey, hehe. Ikväll har jag.. Asså, jag somna typ, vid sex. Så vakna jag typ åtta. Så går jag ner och käkar nudlar. Sen ringde Ludvig och Joel och ville att jag skulle kolla på musikcafét i sol med dom, så jag bah snäääälla mamma. (har typ fortf feber) så jag fick! ;) Grrrr på en person asså! :D Omg, haha lol.. Ska inte säga nåt mer nu. sen kom jag hem, halv tio. Och ställde mig och gjorde kola. Är inte jag skön?

Nej men det va HK läxa sååå.. Ska va inne i morgon, like I had any choice? Nepp. ska aldrig mer göra det iaf. Inte själv... Fan va det va jobbigt att skära och slå in och nej usch blää.. nu ska jag duscha typ? Sen försöka välja kläder tills imorn! ;p Tjooo


SINAN CAN CAN

AHa han?! :s

SERIÖST DET ÄR ÄCKLIGT NÄR SÅNA LÄGGER TILL

NAJS MED SKOLA JUUUH

Hej stalkers! Nej skoja, ni försvinner ju. Sakta men säkert buhuhuhu :(

I skolan idag vare typ najs? Vi gjorde ju ingenting. På NO:n, vi har typ dubbeltimme. Eller först NO sen TK. Då fråga dom typ vad vi ville göra på mentorsdan och så.. Sen sluta vi?! :D Asnajs! Vi ska typ kolla film först sen åka pulka? ._. Jag känner på mig att det kommer bli ett brutaalt krig istället :s Ingen lär ju vilja åka, eftersom nåt retarded eb barn i vår skola (förlåt om det är nån som läseR) som typ dog förra året? x) SÅÅÅ vi måste ha hjälm?!?! W-T-F ?! Dagisfasoner ffs ;( Bullcrap. Ajaa... Sen blev jag utsedd till att ta med filmer?! Lol? Varför alltid jag? ;S

Så det blir mitt fel om alla tycker att den suger.. Knas. Aja, ska typ, dega lite mer. Snacka lite mer med Erik och Zaam.. -.- Haha fail, Erik bakar kladdkaka, men sen när han ska ha i kakao. Hittar han ingen!!! :EGD

Fan dom hade visst.


lol svincool

ORKAR INTE KILLAR...

Seriöst, 13 vänförfrågningar på en dag?! Och jag är inte ens känd.. ;o Eller? ;) Nej men. Kan det bero på min profilbild? -.^ Åh va trött jag blir! x)

Aja, har suttit o snackat skype med massa random guys ikväll... Spelat askul spel på skype med Adde, hahahaha vi är så sköna :D Kolla lixx


Osv osv... Hähähä

JAG SKA LÄRA ER!

Hejsan bloggen... Ähm, inga kommentarer om någonting..

Idag har jag degat degat och degat! :) Knappt ätit nånting.. Men nu sitter jag och äter en sak, som jag har gjort alldeles själv. Det är skit enkelt! Bah att ställa sig och röra ihop det efter skolan. Lite jobb är det allt, men inte mycket. Jag klarar det. (; Har iofs typ mvg i HK men aah, ni lär klara det! :p Ni måste se till att ha sakerna hemma iaf. Speciellt huvudingredienserna, annars går det inte :/ Gott som fan oxå.. aja, det jag snackar om är Kellog's Frosties med mjölk! Mjölk är inte nåt som uppskattas hos mig, men här går det fan ner! Aja, hoppas ni kan dra nytta av mitt tips och sprida det vidare..


Naaw vilken söt bild

UUUUUUUUSCH

Hejsan, förlåt för att jag inte har bloggat men jag är sjuk. Om jag inte har sagt det redan? Va hemma i måndags, va hemma igår, va hemma idag. Det va värst igår. Jag låg hemma och typ grät hela dan! x) Hade så ont överallt. Sen sved de i näsan för jag hade snytit mig så jävla mycket..

Idag är det bättre. Ingen feber iaf! :D Haha alla är verkligen sjuka nu ;o Knas? Ja. Imorn ska jag till skolan, wähu! ;d Man tröttnar på att vara hemma asss.. :( Eller aa jag gjorde det första dan den här veckan x) Sitter och kollar på Eclipse nu, najs! Kollade på New Moon igår.. Men sen när ja skulle sätta på den här somna jag typ :/ Hah, aja! Kan blogga lite idag? För nu har jag bara lite ont i huvet och snorig somfan.... ;p Aja tjo


Schysst assss

DAG 17 – MITT FAVORITMINNE

Öh mitt favoritminne...? Jag har mångamånga härliga jävla minnen! Men jag tar nog, Lökholmen med my honey.

I somras skulle Moas pappa ut till Sandhamn och tävla i nåt segeltävling eller nåt. Då skulle Moa följa med, så hon fråga mig. Vi var på Lökholmen, en ö mittemot sandhamn. På dagarna var vi själva på båten och bara softade medans hennes pappa var ute med en segelbåt och tävla. Vi tog passerbåten som gick en gång i timmen till sandhamn och gick runt där och visade upp våra fula ansikten för alla snygga jävla schteekare! sen när hennes pappa kom hem igen på kvällen med sina polare, åkte vi över dit igen. Jag gjorde bort mig för en randomkille, men det var ju najs för resten av kvällen satt han och hans kompisar med kikare och kolla som fan på oss från båten :')
En 40+are försökte haffa. Men misslyckaades... BLÄÄÄÄÄ.. Aja, det var så sjukt jävla kkul iaf! lätt bästa minnet med dig bestis ♥ Sen uppgradera vi oss från trång förpik till schysst utsikt från flybridge...








OMG I SUCK

Tjo, förlåt för dålig uppdatering.. Aja igår när vi kom hem till Saga satte jag mig och sticka (lol som vanligt) medans hon satt vid datan.... Gjorde de i typ en halvtimme.. Sen, hehehe somna jag i hennes säng.. Typ klockan 8. Sen vakna jag halv elva och bah öööh oj.. :$ Lite pinsamt. Sen gick vi o la oss igen, eller låg och smsa med några innan. DU ÄR STARK!!!! ♥ Höh, aah sen imorse, så gick alarmet typ halv sju, då tröck jag på snooze... Sååå, vi råka försova oss ja.. ;) båda va ju lagom trötta eftersom vi vakna tyyp halv 10. Så vi gick ner o åt frukost och typ bah, ja skola! <3 MEEN sen märkte jag att jag hade blivit sjuk x) Så vi va hemma från skolan! Haha, vi missa ändå inget så :) Sen nu ör jag hemma och sitter och nyser, snyter mig och snorar xddd Fresh! ÅÅÅÅH jag orkar inte blogga.. Orkar inte den där dag - grejen heller.. Så jag gör de när jag känner för det!!
Ont i huvet harjag oxå.. :(

OMG THIS IS WHAT YOU HAVE WAITING FOR..


I VÄNTAN PÅ BUSSEN

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.
EGENSKAPER

[x] Jag är omtänksam.
[x] Jag är generös.
[ ] Jag har lätt för att bli svartsjuk.
FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån .
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Jag har minst ett halvsyskon.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag har barn.

[x] Jag studerar.
[ ] Jag har somnat i skolan.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan det här året.
[x] Jag har stulit någonting från min skola
SKAMLIGHETER

[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.
RESANDE

[x] Jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[x] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.
ERFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ALDRIG] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.
FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[som att man räkna] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.
DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol. lol alla över 10 har
[ ] Jag har festat mitt i veckan.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har haft anorexi och/eller bulimi.
[man sover för att man är trött] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.
DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord. Begick*
[de är väl samma fråga?] Någon nära till mig har begått självmord.
MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod.
[xva?] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar. .
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
RANDOM

[haha, frågadom?] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[de beror på] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[xxxxxx] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

NU VET JAG VAD JAG SKA GÖRA :D

Erik o Sebbe sover här :) Kanske Henke oxå? Vet ej. Lol, :) Händerå?
Själv sitter man och snackar med Emelie på msn. Erik vägrar svara? ;o Ajaaaaa dom får skylla sig själva! :) Vi kan leka mindre.. xd Asså, ååh jag orkar inte med dom där Dag - 1 grejerna dom är fett jobbiga!! -.-

Seriöst, blir man inte kär ?

TJO

Hej sorry för dåligt bloggning, men har haft match! Det var mot sigtuna, i sigtuna. Jag stod. Kul? Njaa.. Första halvlek ägde vi :D 1-0. Sen i andra, då blev jag sämre.. -.- Det blev iaf 3-2 till dom. Surt!! ;p Nu ska jag duscha, sen ska jag väl blogga lite mer? Sen ska jag komma på va jag ska göra ikväll ?! ;o Aja, shoo

Hejsan hejsan

URSÄKTA KASS BLOGGNING..

Men det va berganatta (lame) idag så jag skyller på det! Va där med massa, men sen så valde jag ett "gäng" haha.. ;) Ne men jag va med Elias, Pontus, Abbe, Viktor och Jocke! Efter ett tag blevre så kallt så vi tog bussen hit. (random) sen åkte vi tillbaka :D Då satt alla brudar och gjorde gelenaglar. Naglar för 350 :- Man bah är ni dumma i huvet? Ah det är ni.. Dom får i-landsproblem oxå.. Kan dock inte säga ett  som Saga sa nyss.. ;) Aja ska slagga nu. Har match imorn. Ska stå.. HAHAHA. Fan va kul, men ont, i mina knän... :( Ayayay.. Walla Habib ♥

Daaarlings

ITS FRIDAY AND I WAS LIKE, ALREADY?

Heeeej! nä drev, hej!
Har gjort ett videoinlägg, vågar man lägga upp de? ;) De är så jävla fult att sitta och snacka med sig själv x)
Nej jag lägger inte upp det! ;) xd
right fucking now

SÅDÄR

Nu har jag hjälpt Alice med SO och svenska grejerna i typ två timmar. Lame? Nej det va trevligt. För vi har fört en konversation via Skype under tiden. HAHAHA. SKön jag är!! :) Ska sätta på UPP nu, eftersom jag inte är trött, men orkari nteh eller sitta vid datan. Gör dag 17 och 18 imorn. De är dom va? aja, pussipussi

hihi blond o ful

SÅÅÅÅÅÅ 7KT NAJS

Gaaah, klar med bokreflektionen nu!! :D :D Åh vad jag är stolt över mig själv. hih... Nä men serri. Jag äger!! *Moastyle*  Så imorn, läääär ju min dag vara RÄÄÄTT chill. Skola kl 8. Fast då ska vi kolla på niornas luciatåg (fail typ) på bergateatern. Sen efter de har vi HK. Baka pepparkakor?! :D Man bah atjo najs najs! Seen.. Har vi... SKoJAA vi slutaR!!!! :D så, två timmar i skolan, + att de är HK. Najs? Ja?! ;)

haha tyyp ingen skillnad. men jag, som håret sitter på (haha) känner skillnad :(

HAHA HAR TRÅK SÅ..

Lovar du att vara ärlig? Ja men gud ja

Du heter: Amanda Eriksson

Smeknamn: boooo

Låt som när du är ledsen sörjer till: River flows in you ( typ )

Beroende av: Hästar

Vad tror folk om dig: Att jag är brutal, sant iofs

Stämmer det: Men ja?

Vad får du oftast komplimanger för: Haha, öh av tjejer - håret . Killar - typ rompah

Vad säger du för att imponera på någon: Att jag rider

Hur imponerar man på dig: Surprise me ;)

Brukar du skratta för dig själv: Hahahaha ja.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Gör du prov?

Var bor du: Hemma

Trivs du där: Jorå, funkar

Äger du några converse: Ah

Sprit, cider, vin eller öl: BIRA, nej usch. Men typ cider? Alkoholfri ofc

Är du allergisk mot något: Ne

Hur svarar du i mobilen: Vad?

Antal timmar sömn inatt: 6

Brukar du komma i tid: Har aldrig hänt :P

När mår du bra: När jag är med kompisar

När blev du fotad senast: De va några som smygfota idag på bussen, dom bah, kolla de är Amanda eriksson!!

Hur känner du dig nu: Tom, är hungrig

Vanligaste färg på dina kläder: Grå, svart, öh haha tråkiga färger tiep. Eller, grönt

Vad tycker du om fötter: Haha?

Om du fick spola tillbaka tiden, vilket tillfälle och varför? Typ, sista gången jag träffa Atos. Så jag kunde tagit med mig honom (ärligt) och typ hotat med att ta självmord om Christer avliva honom. Men nu fick ju jag inte veta att han skulle dö. Så.

Hade du en bra kväll igår: Pappa fyllde år :D

Favorit dryck på morgonen: Typ, te? Juice?

Rakar du benen: Nej?!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Kanske, halv tolv. Ne, jo.

Är du blyg: Som fan! ;)

Sysslar du med någon idrott: Ye

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Javene

Har du spytt offentligt: A på en flygplats i Mexico. Helvetes jävla choklad cigaretter. Ska vara riktiga!!! skämt åsido

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Stå i omklädningsrummet hela dan

Är du nöjd med ditt liv: Men de funkar,

Är du bortskämd: Some say I am, but I'm not.

Vad gör du i morgon: Skola, sen typ berganatta (?)

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Ovechkin!!! haha

Vad väntar du på?: Att klockan ska bli typ kvart i fem

Har du bra vänner och äkta vänskap: Förihelvete. Ja

Vad använder du för schampo: Tresemme

Hur gammal är du: fjorton år och 11 månader, eller, aa om 6 dar
Skulle du kunna vara otrogen?: Ah det är det jag satsar på

Tycker du om någon just nu: Broppning på de assssss . lol

Gröna eller röda äpplen: Röda. Eller a, mitten

Gillar du golf: Ja, jo men det funkar. INTEE

Vilken tid gick du upp idag: Satte klockan på 6. Gick upp 7.20 (y)

Har du sovit i din egen säng inatt: Aa

Har du strumpor på dig nu: Ja

Är det okej att gråta: Nej, får inte hända

När grät du senast: Längesen

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa

Vad ser du till Höger om dig?: Ett fönster med typ blommor och ljusstakar o så.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Ne, men vafan bah, tjo jag handlar bara på Kappahl

Har du piercing: Ne

Vill du gifta dig: Ja ffs

Vill du ha barn: Minst 3

Solar du ofta: skulle jag inte påstå..

Är du bra på att laga mat: Dude, Iäm awesome

Är du flygrädd: Hatar att flyga

Hur vig är du: Svin vig. Gr

Är du musikalisk: Grymt

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vilken är din favoritglass: Calippo

Tror du på ett liv efter döden? Livet är som en cirkel. Själen kommer till en annan kropp.

Tycker du om sushi? NJA. Asså, svårt att svara på den ass
Vad äter du helst när du ser på film: Godis

Har du tandläkarskräck?: Men typ

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Vem fan är morgonmänniska? :s

Vilken ögonfärg har du: TRÄ får jag höra

Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ne, kanske

Biter du på naglarna: Usch

Röker du?: HELL NO
Hur ofta tränar/motionerar du: Några gånger i veckan

Senaste låt du hörde: Lämna honom. haha grym

DAG 16 - MIN FÖRSTA KYSS ( FRÅN IGÅR )

LAWL!! Jag orkar inte, nej men det va på sandhamn. Ah det va ju liite sådär, öhm. Ah, Rasmus hette han iaf. ;) Typ klockan tolv på kvällen, jag och julia.. Jävla fjortisar.
det va en torsdag. kommer ihåg datumet. ännu mer lol

hur kunde man ens få killar då? ._^ bläsh

HOME LALALALALA

Hey! Najs dag idag typ? :) Hade knappt nån NO, eller vi gjorde fallskärmar som vi ska fortsätta på nästa gång! :) Jag är med Sebbe, det lär ju gå... Bra. Ähm. Men när vi sluta va jag tvungen att sitta kvar och göra matteprovet, tillsammans med niorna, kul! :) Tjooo IG. Jag kan inte algebra, det går inte! :( Hahaha så jävla kul, jag blev typ ägd. Kolla, vi ska ha ägg i fallskärmarna och släppa dom från andra våningen, aah då hade Lars ett. Så satt jag och vänta på att niorna skulle komma, när klassen va påväg ut. Då kasta Lars ägget till mig och bah, fångA! Bara att jag trodde att de va en sten x) Men jag tog de och bah, är det ett ägg?! :o Det är ju astungt, så börja jag kasta det upp o luften, sen missa jag, så det åkte rätt ner i bordet. Och tro mig, det va ett ägg XD Haha usch! :D Jag bah tjo jag är klantig har du problem med de?

Sen när jag va klar med de så gick jag ner till skåpen och bah kul att man ska ta bussen själv nu.. Så satt Nicke o vänta! :') Haha gulle. :D Sååå vi gick till ica och köpte pepparkakor och satte oss vid bibblan o vänta på att bussen skulle komma. Maja va med oxå ;d Naajs, sen nu ska jag börja på bokreflektionen, sen åka och klippa mig :( Men Ida brukar va bra på de, det syns knappt när hon har klippt mig :D Aja, nu blir de för långt.. x) Puss


På SO:n :D

Grr, just nu

NOW I HAVE ENGLISH

Haha fyndigt!! :D Har engelska med Ella Binder nu, jävlar va hon pratar man bah zip it! :) JAG ÄR KLAR MED SOOOON aaaaaaaah!! *happyface* ;d känns så jävla bra. Nu har jag bara svenska grej, bokreflektion... (; Najs! Sen idag ska jag klippa mig, buhuhuh, aja tjo

så söt luddepuddeergtbfvdefgnhmnb

@SKOLAN

Tjoooo, sitter och har svenskengelska nu, det är najs? Nej! :) Har min dator med mig höh, för jag behöver hjälp av Tony lixxx. Men nu har ju jag inte honom i det här ämnet så det är lite svårt att få hjälp!! Har Maarit hihi... ;p Aja, ska fortsätta skriva lite nu :D Tjoo, alltid ja o tjo?

JUSTE

Jag har inte gjort den där Dag 15 idag. Så jag gör den imorn! ni får två då.. Om inte tre på fredag, de är fett hets har asmycket inlämningar o skit tills på fredag. Plus att jag missa matteprovet idag, helvete! :) Aja, skitsamma, ska schlaagga.. Puss

HAHAHAHA HEJ SÖTIS?!?!? :S

DRAG HOS F&F

Tjo, kom hem nyss från farmor och farfar. Det va najs! Eller? Nej men det funka, mina kusiner va där! :D Åkt typ två timmar för att fira pappa :'') hihiih gööölll.. Öh de va fyra rätters?! Först förrätt, varmrätt, efterrätt, sen, lite mer efterrätt? Man bah wtf farmor? x) Lixom fyra "tårtor" till 8 pers? Men ja, vi är tjocka, två st delar på en!!! -.- Haha pappa hade tydligen köpt jultidningar av Dennis! Rasmus fick Guiness rekordbok, nu har han typ 6 st :o Jag fick en bok om typ kortspel och tärningsspel, lol! Och, UPP :D Haha älska! ;) Tack dadiii ♥

HAR JU LITE TID SÅ WTF

Min träning börjar om en halvtimme så.. :) Eller, asså egentligen börjar den fem, men då sätter dom upp sargen och jag orkar inte hjälpa till.. :( Haha.. Så jag kommer dit kvart över då själva träningen börjar. Lovar att Anders inte har tagit med målvaktströjan, dom brukar bara ha den där man har under, den med rutor. Och fan va ful man är i den!!! Kolla lixom
'
bara för de hitta ja inte bilden, aja ni får den här, tagen nyss hiihih

OCH NU ÄR JAG SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ JUDAR OCH JUDENDOM OCH TORAH TALA OCH PALALAALLRTHBGMF,.- BL

Ah, nej. 5 timmar judendom, finns det nåt vidrigare? A, nej?! Så nu är jag typ lack. Blir ett snabbt inlägg för sen ska jag upp på rummet och välja kläder. Baba fyller ju år så vi ska på middag hos farmor, wohoo! -.- Men det blir kul.. ;) Sen ska jag på träning efter jag har valt kläder, ska stå. asså i mål, ska vara målvakt på lördag hahah! Det blir intressant! :p aja ska dragga upp, tjo!

haha pappa gulle, han fyller år. så kommer han hem med en tidning till mig, en till mamma och en till rasmus :') och en till sig själv såklart!! :D

PHEEEW

Hemm från skolan idag. Varför? För att plugga. Vet det låter asknas. Fick idén från Moa igår. Hon sa det, jag börja asgarva och trodde hon va dum i huvet. Men jag som inte har fattat nånting, och då menar jag verkligen det, tycker att det är rätt lätt! :D Tack tack tack mamma för att du hjälper mig! :) Vi har suttit vid matbordet i tre timmar nu. Okej det går sakta, men jag har skrivit ett A4 papper, på datan, observera det. Det motsvarar ungefär två och en halv sida med penna. Typ, känns det som! Skrivit om tre riktningar inom judendomen.. Kul.. Nu ska jag jämföra dem, likheter och skillnader, ja herrejävlar! Aja, lova mamma att inte blogga, men jag va ju lixom klar med 3a, nu ere bara b, c, d, e, och f kvar... Blä! Sen en till fråga med a, b, c. Ja faaaaan alltså för åttan, bläää

AJA BLOGGEN

Nu ska jag gå och lägga mig. ( haha ) men vafan, jag kommer inte upp på morgonen!! :s Plus att pappa fyller år imorn, så ska fira honom. :) Eller, nu ska jag läsa.. Och FAN att jag inte fattar SOn, FAAAAN alltså!! :( Blää de suger, jag blir så jävla trött på mig själv! Den ska va inne på fredag, minst 4 sidor. Har jag börjat? Neej. Har jag tid att plugga imorn? Neej. Har jag tid att plugga på torsdag? Nja, jo det har jag. Men asså. ÅÅÅÅH Sen är Tony sjuk oxå, man bah tack! Tack Tony för att du bränner mina skepp buhuhuh :( Fääändåå. Så har vi jävla An ( bajs på persiska, Nazi har lärt mig ) stigare blä blä blä

fuck allt

FALALALALALALA

Haha kass bloggning idaG? Men jag har pluggat. Eller ja, försökt. JÄVLA HEMPROV asså, seriöst. Jagkolla på det. Dampa och slängde in boken i väggen.. Haha hård jag är! ;) Kan knappt gå, har så jävla ont i ljumsken! :( Sträckte den på idrotten! Men märkte det på vägen till bussen ayayay.. Idag skulle jag vart med Saga, men hon va med Alice istället :o Såå, ja jag har inte haft så tråkigt, va fett taggad typ x) Btw, har ni hört Lady Gagas låt?! ÄLSKAA! :D
Lady Gaga – Christmas Tree


hELvEteeE vAa sNeE mIn lUgG vAr!!1
Haha Towa grym frisör!
Bah tjo vi hade tråkigt i skolaan, ja vi klipper lugg på mig och saga!!

DAG 15 - MINA DRÖMMAR

Mina drömmar..? Öh, förut ville jag bli polis. Fatta coolt?! Man får sån jävla respekt. Inte av alla gangsters o så. Men om man bara går runt i centrum med uniform och batong. Då, då har man respekt! sjukt coolt. Men nu vill jag inte det längre, när man har blivit jagad a few times bara för att man har ( inte jag, blivit skjutsad ) trimmad moppe? Man bah lol.. Farfar vill att jag ska bli det, bara för han va. Men det är broppning på det asssssss..

Jag skulle nog vilja åka och gå i skola i USA eller nåt i andra ring. Det skulle vara så jävla nice! Gah, seeen.. Ska jag ha en snygg man, minst tre barn. (vafan man vill ju ha syskon?!) tråkigt med bara ett. Det ska va två killar och en tjej, om det blir tre. För då ska tjejen va den jag kan shoppa med, och fixa håret på. ÅÅÅÅH va mysigt :') hihihi, sen killarna, får my man ta hand om (a) Lol jag drömmeer?! Fast, det är ju meningen med det här inlägget! När jag blir gammal, ska jag va en GILF. Sitta där i underkläder framför brasan och sticka mina jävla sockor! Hahaha... Baka bullar som fan, göra hemgjord jävla saft. DÅ ska jag bo på landet. Det är såååå mysigt! hihi, för då behöver jag ju lixom inte dra ut på kvällarna och träffa kompisar o så? ;) Ni fattar. Då ska jag ta hand om min döende gubbe som ligger där och whinar! :') hihi.. Bli minst 90 bast. Sen kan jag dö. Då ska jag ha en schysst jävla grav!

KOM IGEN GRABBAR!!

Hejsan alla där ute, eller nej. Inne. Kom hem från skolan för en kvart sen. Va ashungrig så jag tog en titt i kylskåpet. Där stod det köttfärssås & spagetti. Jag bah dooooog :D :D Så nu är jag fan mätt assssss.. (; På idrotten idag, aah. Då var det basket. Asså det är niorna som har oss så man får välja, så fick jag mitt andrahandsval. Min saknade basket haha! Men hur många tjejer tror ni det va? Jo , det ska jag säga er. En. Vadå könsdiskriminerande?! ;o haha lol... Inte för att jag har nåt problem att va med killar.. Det är ju typ roligare, asså på idrotten! Min lärare sa en sak, haha jag vart typ rädd.. Han bah, Amanda kom. Så kom jag, vänta, haha skriver lixom vår konversation!
- Du har gått på basket?
- Aah..?
- Och du slutade?
- Jaaa?
- Varför Amanda? Jag vet inte hur du tar det här nu, men jag har aldrig sett dig vara så bra på nåt som du är på basket. Du skulle kunna spela på elitnivå!
- Äh, ah, öh hehe..

Haha tror ni jag vart chockad eller? x) Men det där med elitnivå. Njaaaaaa, där tog han i lite va? ;) Aja, ska fan plugga nu. Men jag vill att Erik ska logga in på msn nån jävla time!!!

Haha svettig o söt efter en match... Två tre år sen?

HAHAHAH

Jag och saga sitter o snackar på msn. Ska man göra videoinlägg? Haha jag är ju aldrig seriös så dom blir ju lite.... ah knas isf. Ska vi ?! Kommentera :D

DAG 14 - VAD HADE JAG PÅ MIG IDAG?

Jo jag hade somsagt på mig mina skinnleggings. Som förövrigt Paow oxå hade på sig idag! ;) Nice huh? Sen till det, haha, hade jag min röda baseboll tröja och två linnen från gina :o Vet fan itne varför. Ett, kändes så.... Naket!

HAHA SAGA ÄR SÅ COOL


starta ett videofyme konto. då gjorde jag oxå det

URSÄKTA MIN KASSA UPPDATERING

Men jag har suttit o pluggat hela kvällen. Snackat med folks på facebook oxå, kul! :D Men nu ska jag fortsätta snacka med Adam, samtidigt som jag skriver svenska grejen. Nej nu sa mamma att jag skulle komma ner, snacka om pappas present. När fyller han år :o :s Schh.. sen ska jag göra köttbullar!! :D :D Asgooott!!!! Iiiiii! Hihihi, men bloggar sen, den där Dag 14 (?) ere va? :o Aja shooo

Hahahaha, nu kom ja på en sak, när ja såg min rumpa. Christelle frågade mig idag om jag kunde SHAKA röven?!?! wtf x) och om jag ville vara med på deras dans (?)

TJOOO

Hejsan alla stalkers... Kom nyss hem från skolan.. :) Lat som jag är orkar jag inte gå upp på mitt rum och sätta mig vid datan där, så jag satte mig vid den feta! :D Naaajs, kan jag fota lite oxå. Det gillar ni va? Eller nej, jag orkar inte.. xd

Idag i skolan vare rätt soft assss.. Vi hade Anne Stigare ( blääää ) sista lektionen, eller ah, vi hade ju aldrig henne. Vi fick hemläxa istället, lika bra det! ;) Jävla kärring det där asså.. Har haft asirriterande kläder på mig idag. Mina skinnleggings, ja dom är najs men fan för dom asså. Linnet gled upp hela jävla tiden så jag har gått runt och flashat tight ass today! You like it huh huh? ;)

soet tjei

UPPDATE

4 KVAR. Då äre lika bra att jag går ut o lägger mig nu då.

grrrrrrrrrrr hahahahah

DET VA JU INTE SÅ SMART AMANDA?

Nja, hehe hej förkylning.

TUR ATT JAG ÄR HÅRD DÅ.

DAG 13 - DEN HÄR VECKAN

Den här veckan har fan vart assoft. Typ pluggat varje dag efter skolan, inga kompisar. I skolan har det inte vart nåt prov (?) Och helgen har vart degig! Men det är najs, man orkar inte va ute varje helg och vara med samma folk varje helg. Variation är fan inte mer än rätt! :D Fast idag, den har vart rääääätt tråkig. Vart inloggad på facebook sen 11 imorse. Fast jag har ju inte direkt suttit här hela tiden. Jag har läst, stickat ( haha åh ) ätit, suttit med mamma, typ sovit, kollat på film.. Ah ni fattar!

En sak, som jag kom på nyss. Det är att när jag har stökigt i mitt rum. Då är det stökigt alltså. Så jag har typ börjat med att städa på fredagarna, vilket är najs? För då sen när jag är klar med det kan jag bara dra ut eller dra hit folk, aa nifattar. Men iaf, det är verkligen såhär. Kommer hem typ halv tre. Sätter mig vid datan ett tag, käkar mellis. Sen typ vid fyra nån gång. Då brukar jag sätta igång att städa. Sätta på hög musik, damsuga, plocka undan kläder och typ sånt. Så är jag klar typ fem. Ah så kommer de kanske hit folk vid sju. Då blir de stökigt som fan. Speciellt om det är Marcus. Elmis ass.. Ah sen orkar jag inte städa på lördagen för då är jag med kompisar eller sover bort hela dan och drar ut på kvällen. På söndagen, aah då är man ju lagom jävla degig. Så då gör man inget, man orkar inte?!
Sen börjar veckan, då tänker jag, då kan jag ju lika gärna vänta tills på fredag! INTE BRA. Så mitt rum är städat i ungefär, två timmar? på en vecka. Härligt de

Like I care

TROR DET ÄR NÅGON SOM GILLAR MIG ASSSS


För er som inte ser (alla) så står det "Ida Gatehag gillar ditt foto" typ 40 gånger? Det är mer, men de fick nt plats..

HAN LJUGER FÖR DIG OCH HAN SÅRAR DIG

Tack Josefina, tack! Nu sjunger jag den där jävla låten hela jävla tiden!! Hoho :D Sitter och snackar skype med Alice, det är najs! Vi pratar om, typ allt hihihi, nu ska hon städa så nu la vi på. Då kan jag sitta och vråla när ja lyssnar på mjusic hihihi.. Aja, har renskrivit 4 st bildanalyser nu iaf. Det är bra. Nu har jag 3 kvar, om jag inte ska skriva nån till. Det är 10 st att välja mellan, man får göra hur många man vill :) Najs! Men SO:n har jag inte ens ägnat en tanke ååååt (AAAA) :D Palla.. Oh nu fick jag en händelse på fb!! IIIII första gången. Typ

Josefina slant nog... När hon skulle sminka mig

SJEMNKJ RNVF ELLERHUR?

Nu har dom dragit, hejdå på er! :) Hääähä, så nu ska jag typ. Läsa, lol, renskriva svenska grejer och kolla lite på hemprovet. Tror inte jag bloggar så mycket idag. Datorn ska ändast användas till plugg och musik. Haha eller?

OH

Satte på teven. På femman och såg jag att det va Prinsen av Egypten, jag bah yääääy :D :D Den är typ hemsk? ;o Puss

d d d d d duckface

ANDRA ADVENT!

Tror jag? Haha.. Iiiiih snart är det jul. Hur jävla najs är inte det?! ;o Shit vad jag ska shoppa.. ;) Vakna vid 11 när mamma kom in och sa att dom började ätå. Så då gick jag ner och åt lite frulle.. Kul, tills mamma ska dra den där jävla " dom här byxorna har Amanda gjort " Asså jag får sååånt jääääävla damp på henne, hon säger det varje gång vi har folk här och jag har på mig dom?! Dom bah , kbry. ÅÅÅÅÅÅH sluta med det Cathrin förihelvete! Aja, hon lär sig aldrig..

Händer idag då? Jag ska typ läsa och plugga lite. Försöka mig på hemprovet? Kul!! Nej inte alls!!!! Det är typ brutalt man bah K då vet jag. :) Bloggar sen, det är..... Dag 13 - Den här veckan? :d Öh jaha, det blir ju , lätt?

HAAHAHAHAHAHAHA eSgiBoO

JAG ORKAR INTE ATT JAG TOG BORT ETT INLÄGG. DET VA LÅNGT


FEEEEKK, jävla mac data!! Råka ta bort allt jag hade skrivit typ? Aja, nu är jag lack. Ska gå upp till dom andra, hej



Svinschysst skulle jag säga!!!

GÄSTBLOGG!

Hejhopp!

Detta är Josefina som talar, jag gästbloggar i Mandis blogg medans hon stickar(?) Aja hon är ju som hon är, sköön! Vi gör inget, bara pratar om massa. Jävlar vad vi pratar!

Jag vill se gossip girl men det ärinte här... inte K. Mandis har lärt mig porriga danssteg, jag kan vill inte det. Manda är lite på Cesar... har honom mellan benen just nu...... K! Nej men jag har känt Mandis sen hon var en knallhatt, och ja vad kan jag säga? Kallar henne för porrMandis, men det gör jag pga hennes dans. Hon har ju temperament kan man säga, men hon är snäll mot mig. JÄMT. Det är nog för att jag är så jävla skön! Hon är min lilla lärljunge <3 .... Eller NEJ, hon gör aldrig som jag säger. Men jaja nu ska jag tvinga henne att hitta gossip girl. HEJS!

/Josefina


Ps: nu bröt hon en nagel också... K?

VISSTE NI ATT..?

* jag hickar varenda jävla dag. det kan va typ tre st. sen är det slut. men det är varje dag!
* när jag har gråa korta strumpor på mig känner jag mig typ assnygg! ( vilket inte är ofta häääh ) nej men seriöst, det känns så jävla bra att ha på sig gråa strumpor! :D
* solskiftesskolan suger
* jag får jättelätt damp. asså på småsaker. typ när sjuorna mular mig i skolan, jag flippar helt ärligt och sparkar dom mellan benen!! :D
* what's up med mig och p12or?
* tandställning är bland det snyggaste på killar som finns enligt mig. haha :D tjejer är assööööta i det !!! IIIH
* jag har alltid nagellack på naglarna, känns naket annars!



DÖDÖDÖ

Faaan vad jag hatar junkyards reklam på spotify!! Så jävla irriterande! Åh.

DAG 12 - I MIN VÄSKA

Nu ska jag berätta vad som finns i min väska. Orkar man ens det? Orkar inte fota, men typ hårspännen, headset, Ipod, pengar, vantar, en penna (?!) Inte så värst intressant. Men det va en torr punkt ju........

Det är inte jag som har kluddrat över Moa och Alice. Det är typ, Moa

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN. DET GÄLLER ÄVEN KILLAR

Shoooo, vettefan vad jag höll på med inatt, men jag va fan inte trött asss... :) Inte trött nu heller konstigt nog! :o Det borde man ju vara om man har sovit typ 4 timmar? Okej 5. Häääh, alla har åkt hem nu, najs! Eller det är inte najs. Men det är skönt lixom. Bah tare lugnt. Har städat, eller aa plockat undan i vardagsrummet så det syns inte att vi har vart där :D Nicke hjälpte mig. Schysst va? Eftersom Saga och Ida drog hem. K. Hah nä skoja :D Men ska typ renskriva bildanalyser nu. Och dunka musik. I need it! Tjo. Åh. Såg nu att Nicke lämna sina crispy chittlerzzz här.... (chips) sa ju åt honom att ta med dom!!! ........

Emma du är så snygg. Jag är avis ....

HAHA ORKAR INTE

Hej bloggen, en inte så trött Amanda här...... Lol. I mitt vardagsrum utanför min dörr ligger det fem lik. Eller fyra. Erik är faktist vaken! Ida ligger och tar slut på luften under mitt täcke i ena ändan av soffan. Erik ligger och kramar "korven" i den andra. Saga har sovit i typ en timme brevid mig. Eller ja, jag har typ vart på olika platser hela natten! Nicke, haha söt. Han vaknar när man lägger en plätt på näsan på han, eller drar av täcket. Henkeeeeee, haha han är bah död! Jag sitter i sängen på mitt rum och är verkligen inte trött ass! Hähää aja, ska kolla facebook nu, pusspuss

NU KÖR VI

Snart börjar kvällen på riktigt! Hähä nä men seriöst, för då kommer eSgibOo och ajdaho3 hit! :D sen om typ 4 timmar ( XD ) kommer Erik och Nicke. Det blir najs, jajajaaaaaaa, ska gå ner nu. Va inne på toaletten nyss, kände att det blir god mat. Haha asså vårat ventilationssystem (?) är typ fuckat för lukten kommer rätt upp i badrummet på övervåningen. så man kan sitta där och avnjuta det man gör och bah helt plötsligt. Jaaa det blir blodpudding till middag!! WOHOOOO. Hatar blodpudding

Jag och min jävla Ceasar alltså..

SVAR PÅ KOMMENTAR


Sv; Inte fan vet jag, är inte så insatt! Borde den?

HAHAHAH SAGA DU ÄR SÅ FUL!!

Hahahaha, kolla det här.


DET ROLIGA ÄR ATT HON ÄR SERIÖS OXÅ XD

.

Some people say that I am a total bitch. The other? They agree, but you know what? I don't give a shit

JUSTE!

Juste, såg att nån av er kommenterade och skrev att ni ville se min sov outfit? ;) Klart ni kan få se den!



Hahahaha är inte jag skön? Det är ingen som vill se den! x) det där hitta ju jag på nyss

ASSÅ JAG BLIR SÅ ARG

ÅH!!!
En sak som jag stör mig på väldigt mycket, det är att min ena högtalare glappar. Det är skiiiitstörande, jag vill bara ta den och slänga den genom fönstret. Vilket jag självklart inte gör, för då går fönstret sönder! Men ändå. Gaah! Så nyss tänkte jag att jag skulle ta reda på felet. Och felet det är ju att sladden sitter asglappt i basen under skrivbordet. Så jag sätter mig på golvet under mitt skrivbord och börjar pilla. Då märker jag att om man böjer sladden uppåt lixom, då funkar den. Så jag får en snilleblixt! Går ner till tvättstugan och tar pappas favorit. Silvertejpen. Tänkte att jag kunde tejpa fast sladden så den satt! Men då, ja då går ju sjääälvklart själva "udden" på sladden sönder. I, notera I hålet där man stoppar in. Ah det va ju kul. Men jag tänker att den antagligen borde gå att få den att funka om jag bara får ihop den med den andra biten, som sitter kvar på sladden. Så jag trycker in den, med lite våld ja. Men då, ja då. Då går den oxå sönder.

Jag förstår er om ni inte orkar läsa allt. Men för Guds skull gör det! Så ni inte göra samma misstag

DAG 11 - MINA SYSKON

Mitt syskon*

Ja, mitt syskon.. Är min storebror, Rasmus. Han är 94a och då alltså två år äldre än mig. Han kan vara jävligt omogen ena sekunden, andra sitter han och snackar skattehöjningen (?!) haha lol tror att jag kan vuxensnack... TILLBAKA TILL ÄMNET! aa sitter han och snackar om det med mina föräldrars kompisar. Så det är lixom mer som att de kommer hit för att umgås HATAR ORDET, med honom! Haha. Sen kan han oxå helt plötsligt skrika typ, "aj vafan gör du amanda?!?!?" när jag sitter på mitt rum och han på hans. Alltså, för att få mamma och pappa att dampa på mig. Moget? Inte alls

Vi, jag & min bror. Vi har perioder i våra liv. Perioder då är allt är harmoni och kärlek. Perioder där jag kastar mat på honom över köksbordet, vi slåss tills jag lackar ur så mycket att pappa måste hålla i mig. Haha, ja. Så går det när man är envis och försöker ta sin storebror. Inte för att han är så mycket större än mig. Rätt smal. Eller, han är smal. Men lång. Jo jävla tack. Häh, lika lång som daddy. Nej men han är fan schysst asss. Eller, somsagt,
P E R I O D E R

Some people say vi är lika, some does'nt. Det är framförallt dom som känner mig bäst som säger att jag är lik Rasmus. Men inte i utseendet, i sättet. Typ när jag är som mest mongo. Oxå när jag gör fula miner och är typ fuckad har jag oxå fått höra! ;) Och jag säger inte det här för att klanka ner på Razzz, nej det är faktist sant. Fråga Saga? Folk som typ träffar mig för första gången och som känner Rasmus, säger att vi är lika i utseendet.. Ja, jag tycker inte att vi är det. Inte alls :)


tjena snygging........

FOLLOW ME

Tjo bloggis! Händer? :) .. Som att jag får nåt svar? xd Aja, har städat klart nu. Damn Iääm good! Va tvungen att flytta in sängen till väggen. Mamma ville det? ;o Men det blir skitfult med tavlan då x) Den är lixom, snett över. Asfult! :) Ni får se bilder.,

Ikväll ska Saga Ida Nicke Erik och kanske Marcus. Men palla honom? Han drygar sönder, då kan han va med sin jävla Adde!! :p Åh. Fast boysen kommer typ tio halv elva ;s Deras träning slutar halv tio. Man bah, men kbry? Jävla hockey aasss. Men jag gillare. :D Hihih, ajaaaaaa...


! :D

NU JÄVLAR SKA VI STÄDA

Nej ska plocka undan lite hähäh..... ^^^

CHAAAAAAAAAI

Iiih, har inte gjort nåt den senaste timmen. Bara suttit och väntat på att det ska gå ett tag innan jag kan blogga igen haha! ;) Hihihi, nu sitter jag och dricker chaaaaaaaai mmmm :D och snackar med Erik o Nicke på msn. Dom ska typ sova här. Dom kommer typ 22.30 ( jävla hockeyträning ) och ska ta bussen?! ;s LOOOL

ELLA BINDER ^^^^^^^^^^^^^^

ALLA VI SOM VILL DÖDA GUSTAV RÄCKER UPP HANDEN. *ALLA RÄCKER UPP HANDEN*

Hej. Ja, vad ska man säga? Snö. Jävla Gustav!!!! Åh. Seriöst fan va arg jag blir? ;o Aja, kom hem nyss.. Vi sluta 1, aaaassoft! :D Tony va sjuk haha. Så nu ska jag blogga, städa rummet (herregud what a mess) ni kan få före och efterbilder och skriva dag 11 ;) Som handlar om mina syskon! Hähä jag har bara ett. Eller inte på facebook hihihi.. Aja bloggar sen, ska läsa alla andras nu! ;)

man bah tjo det där känns jäääävligt bra!!!! GAAAAAAH

BTW

Besökarna går uppåt, woooooooho! :D

SÄG WALLA?

Nu hade jag tänkt att krypa till kojs.. :) HAHAHAHA skämt åsido skämt åsido! Nej men jag hade faktist tänkt att gå och lägga mig.

Vi har AAASSOFT dag imorn. Börjar 8 (blä) med syyslöjd! :D sen har vi HK i två timmar. Lunchrast i typ en timme, sen svenska. Eller SO. Vi får göra vad vi vill på dom lektionerna eftersom vi har rätt mycket i dom ämnena och vi har samma lärare! ;) Så jävla soft. Sa jag att det va soft? Hähä. Så vi slutar typ 1 imorn?! :D

Gaah sen blire najs på kvällen oxå! Erik och Nicke (?) och nån till kanske ska hit. Men jag vet inte. Det är iaf jag, Ida och Saga. Azzzkul, tack för senast tjejer, det va ähöm, trevligt haha! :D:D Men ska snacka med Nickepaaajk imorn, han med tixen! Hahaha.. Aja, ha en trevlig natt och dröm soett.

Är inte jag jävligt skön?! Nä driver, men, seriöst. Fan vilket peddo som tar på min röv (?) :s

TAGGA!!

För nu ska jag duscha. Übernajs! Hähä.. Ska skriva ut mitt lilla schema sen oxå! 3 A4 sidor på datan (y' Haha nu låter jag brutal.. x) Jaja.. En sak suger. Ella sa idag. Att jag kanske inte kommer få MVG i engelska. Jag va tvungen att hålla i mina händer för att inte sopa till polski

hihihi idag ♥

DAG 1O - DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG


Jätteintressant, alla sparar bilden och antecknar...!

PANCAKES

Yäy nu är jag äntligen klar!! :D :D Känns bra. Det är långtråkigt att steka pannkisar. -.- Men en sak. Som jag älskar. Det är när man trycker ner dom med typ gaffeln eller stekpinnen eller vafan det heter, och man känner hur dom dampar XD Hahahah det är så jävla kul x) Jag börjar typ asgarva varje gång haha! Jaaaaaaaaaa, nu ska ni få se det jag har shoppat. Sen ska jag nog renskriva en av alla mina, typ 10? svenskainlämnningar! ;) Bra där Amanda..

Ma lovely skinnleggings! ♥ 299 :- MQ

Underwears, grrr ;) Gina tricot 3 för 149 :- tror jag?

Jag <3 raggsockor. Börjar tröttna på mina lila.. -.- 59 :- Gina tricot

♥♥♥ Min andra har vart slut alltför länge!!! Haha Espresso House, 79 :- typ

Yäää det va inte så mycket.. Men liite ;d

VANESSA DU KOMMER BLI SMITTAD!!!

Heeej! Förlåt för bloggninen. Vänta, vilken? Mena uppdateringen, men jag åkte till täby efter skolan! :D Med Vanessa och Saga. Sen kom Felisia och My, kulkul :) Vi hängde där, haha nej men vi va där i typ två tre timmar sen tog jag och saga tåget hem. Jag är tvungen att göra HK läxan.. Pannkakor! :D Så jag måste kila ner, ni får bilder på det lilla jag shoppade och sen ska ni få "dag 10" :) Hähähä...... Hörs

haha älskaa :D  det där stod på ett bord i cafeterian. jag och saga bah, wtf x) sen under stod det matilda typ många gånger. matilda, you are busted! ;)

LOL

amandaaaw says:
*hur jävla gott är inte
*kräm?!
erik says:
*de e sjukt najs
*elr hallonkräm?
*:D
amandaaaw says:
*nej
*jordgubbs :D
*hallon funkar oxå ! (Y)
erik says:
*de e shysst de me
amandaaaw says:
*hahaha
erik says:
*hahah ;)

hahaha fan va fult

EY. DET HADE JAG INTE RÄKNAT MED?

Urn!
Jag måste ha lite hjälp med provet av Tony så det kan jag inte göra nu. Sen får jag damp på honom. Det är inte ens en konstig vinkel på bild 10?! Eller hur inte? :) Oj, bra svenska. :) Så nu fick jag plötsligt mycke tid åt annat!! Hääääähääää :) Ska läsa lite. Sen. Seeen ska jag. Öhm, det vet jag inte. Välja kläder tills imorn? Juste!! Idag när vi va matjour. IGEN. Då kasta timmy mat på mig?! Eller han lixom slängde över allt på sin tallrik på mig. Min tröja jeans och det bah klunsa ner på mina strumpor! Så jävla growse. Bah mm, korvstroganoff med ris ♥

Det är ju det man vill ha på sig? Eller? Kul att gå runt och lukta korv lixom, haha!

Till dig Timmy. Till dig

SÅ JÄVLA TAGGAD!!

Hähä, Moa och Vanessa ska iaf med imorn!! :D Asnajs! Vill köpa ett par leggings.. Sen ville mamma att jag skulle köpa vinterskor. Typ vilka? ;o Sen vill jag ha en stickad tröja. Och en par strumpbyxor. Och ny parfym. Och nåt mer. Hähähä. Jag vill ha.

Men man vill ju alltid ha nåt nytt så det är ju inte direkt så att jag är beroende. ;p Ska försöka skriva en bildanalys nu.. Sen vill jag fan gå och lägga mig. Är sjukt trött. Sen, FAN jag har idrott imorn på morgonen x) Ollar inte. skoja. ORKAR




Hahahaha såg nyss. "en par strumpbyxor" ahahaha är inte jag jävligt skön?

TIDSFÖRDRIV

stava ditt namn utan några A (hela): mnd - haha?
Har du ont någonstans just nu? foten!
Är du singel? neeee :D
Vad är ditt favoritnummer? 4

Favoritfärg/färger? grön typ

Hatade färg/färger? hähä lila är nt så jäääättesnyggt. eller kan va
Är du nöjd med ditt liv just nu? funkar
Vart önskar du att du var nu? vemdalen!
Vad borde du göra just nu? plugga....
Kan du nå dina fötter med raka ben? men ja?
Är du kär i någon? hihi
Kan du skruva tungan? öh? ja vafan

Har du någonsin velat bli läkare? aldrig!

Vad drack du senast? öh typ vatten i skolan?
Vem pratade du senast telefon med? pappa
Är du glad? svinglad
Är du piercad någonstans? Isf vart? neje. eller 5 hål i öronen
Vad har du för planer för kväll? typ. sova plugga
Hatar du folk som ljuger? om dom gör det ofta, typ mytomanen?
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? haha dom ska ju va hårda!
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? lol båda
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? har jag väl
Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få? atos. ja
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? jorå. det rullar. förutom på morgonen.. hähähä
Tycker du om ditt liv? jarå

Vad tycker du mest om i ditt utseende? ööööhm, typ. mina mukkler haha. nej men javene?
Förlåter du eller glömmer du? beror
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? fifty fifty ;)
Har du någonsin masserat någon? jag är grym på det
Vad är du rädd för? gamla håriga gubbar
Har någon försvunnit ur ditt liv? antar det
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? vem har inte?
Önskar du att du var en av motsatt kön? mm när jag ser en snygg tjej bah whoooaw
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek? haha ja ibland
När grät du senast? vänta jag skrev upp det på nån lapp här nånstans..
Saknar du en kille just nu? mmmmmja, kan hända!

TÄBY, NÅN?

Saga alltid du och åka till täby med din mamma när man typ har frågat dig dan innan! -.- Inte okej. Moa? Alla som vill får följa med *whaaaa glädjeskrik* :D Hihihi kom igen? ;) fatta gott med en chai bah mmmmmmmmm ... :D Hihih, knas. Men seriöst, slå mig en pling. Ne skicka sms. Hähäh eller skriv på facebook eller msn eller aaaaaaa. :)

För jag är typ as shopping sugen?! Även fast mamma inte gillar att jag ska göra det innan *** :)


btw, det enda som finns i mitt huve nu. det är romme, frankrike och vemdalen. SKIIIDOR <3333333

TJOOOOOOOO

Tja bloggen. Haha hård bah, TJA!! Vad händer? Jag kom nyss hem, min träning börjar om en kvart.... Jag är kall... Njaa... Ska skriva en bildanalys snart, sen ska jag läsa och typ haha sitta lite mer vid datan. Måste duscha oxå. Tvätta håret. Eftersom Erik och Gustav är så omogna och tar min pensel och kletar ut i mitt ansikte, moget!!! Jag gjorde inte på dom hähähähähä ;) Ah, sen ska jag skriva om min tro?! x) WTF igen?! x)

SVINCOOL

RSS 2.0